Przejdź do głównej zawartości
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma zdalnej edukacji
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością

    1. Strona główna
    2. Kursy
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością
    Rozwiń wszystko
    • 1 (bieżący)
    • 2
    • » Dalej

    AUDYT

    BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

    FOOD PRODUCT DEVELOPMENT

    FOOD QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT

    HIGIENA PRODUKCJI, MYCIE I ODKAŻANIE W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM

    INFORMATYKA STOSOWANA

    INŻYNIERIA I TECHNIKI MEMBRANOWE W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM

    KOMPUTEROWE WSPOMAGANIE W GASTRONOMII

    METHODOLOGY OF EXPERIMENTAL STUDIES

    OPAKOWALNICTWO PRODUKTÓW MLECZARSKICH

    PODSTAWY OPAKOWALNICTWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

    PODSTAWY PRODUKCJI I OCENY MLEKA

    PODSTAWY STATYSTYKI

    PROJEKTOWANIE NOWYCH TECHNOLOGII I WYROBÓW

    PRZECHOWALNICTWO I MAGAZYNOWANIE

    PRZECHOWALNICTWO SUROWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

    PRZETWÓRSTWO SUROWCÓW BIAŁKOWYCH

    RACHUNEK EKONOMICZNY W GASTRONOMII

    SEMINARIUM DYPLOMOWE

    SEMINARIUM SPECJALNOŚCIOWE

    • 1 (bieżący)
    • 2
    • » Dalej
    • Strona główna

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Kontakt

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Sieci społecznościowe

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Pobierz aplikację mobilną