Skip to main content
  • You are not logged in. (Log in)
Platforma zdalnej edukacji
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością

    1. Home
    2. Courses
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością
    Expand all
    • 1 (current)
    • 2
    • » Next

    AUDYT

    BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI

    FOOD PRODUCT DEVELOPMENT

    FOOD QUALITY AND SAFETY MANAGEMENT

    HIGIENA PRODUKCJI, MYCIE I ODKAŻANIE W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM

    INFORMATYKA STOSOWANA

    INŻYNIERIA I TECHNIKI MEMBRANOWE W PRZEMYŚLE MLECZARSKIM

    KOMPUTEROWE WSPOMAGANIE W GASTRONOMII

    METHODOLOGY OF EXPERIMENTAL STUDIES

    OPAKOWALNICTWO PRODUKTÓW MLECZARSKICH

    PODSTAWY OPAKOWALNICTWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

    PODSTAWY PRODUKCJI I OCENY MLEKA

    PROJEKTOWANIE NOWYCH TECHNOLOGII I WYROBÓW

    PRZECHOWALNICTWO I MAGAZYNOWANIE

    PRZECHOWALNICTWO SUROWCÓW I PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH

    PRZETWÓRSTWO SUROWCÓW BIAŁKOWYCH

    RACHUNEK EKONOMICZNY W GASTRONOMII

    SEMINARIUM DYPLOMOWE

    SEMINARIUM SPECJALNOŚCIOWE

    SYSTEMY ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI

    • 1 (current)
    • 2
    • » Next
    • Home

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Contact us

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Get Social

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Get the mobile app