Kurs przeznaczony dla Studentów III roku kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, studia niestacjonarne
Ćwiczenia realizowane w soboty w godzinach 15.45-19.30
Terminy ćwiczeń: 16.05; 23.05; 13.06
Prowadzący ćwiczenia: dr inż. Agnieszka Narwojsz
Zapisy na kurs: rejestracja samodzielna przez Studentów poprzez użycie kodu przesłanego Staroście
Analiza sensoryczna żywności i potraw- III R Technologia żywności i żywienie człowieka, studia niestacjonarne
kierownik przedmiotu: dr hab. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk, prof. UWM
kontakt:mikar@uwm.edu.pl
wykłady odbywają się w piątki w godzinach 14.15-16.30
daty wykładów: 20.03, 3.04, 24.04, 15.05, 22.05
Rejestracja samodzielna przez studentów poprzez kod dostępu przekazany Staroście Roku
W czasie trwania wykładu w razie pytań zapraszam na czat.