Skip to main content
  • You are not logged in. (Log in)
Platforma zdalnej edukacji
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności

    1. Home
    2. Courses
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Studia Podyplomowe
    5. Menedżer jakości i bezpieczeństwa żywności
    Expand all

    ALERGIE I NIETOLERANCJE POKARMOWE

    AUDIT WEWNĘTRZNY I PRZEGLĄD ZARZĄDZANIA

    BIOTERRORYZM I TERRORYZM ŻYWNOŚCIOWY

    DOKUMENTOWANIE SYSTEMU ZARZĄDZANIA JAKOŚCIA I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI

    INFORMACJE OGÓLNE

    INSTRUMENTALNE METODY BADANIA ŻYWNOŚCI

    METODY ORAZ NARZĘDZIA WSPOMAGANIA ZARZĄDZANIA JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI

    MIKROBIOLOGIA ŻYWNOŚCI

    MYCIE I DEZYNFEKCJA W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM

    PODSTAWY PRAWNE BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI

    PODSTAWY UTRWALANIA ŻYWNOŚCI

    PRACA KOŃCOWA

    PROFILAKTYKA I ZWALCZANIE SZKODNIKÓW

    PROJEKTOWANIE NOWYCH WYROBÓW

    STATYSTYCZNE STEROWANIE PROCESEM

    URZĘDOWA KONTROLA ŻYWNOŚCI

    ZARZĄDZANIE JAKOŚCIĄ I BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI

    ZASADY HACCP I DOBRE PRAKTYKI GP W PRODUKCJI I OBROCIE ŻYWNOŚCIĄ

    ZATRUCIA I ZAKAŻENIA POKARMOWE

    • Home

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Contact us

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Get Social

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Get the mobile app