Przejdź do głównej zawartości
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma zdalnej edukacji
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Katedra Żywienia Człowieka

    1. Strona główna
    2. Kursy
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Katedra Żywienia Człowieka
    Rozwiń wszystko
    • 1 (bieżący)
    • 2
    • 3
    • 4
    • » Dalej

    ADEQUACY, SAFETY AND OVERSIGHT OF THE FOOD SUPPLY

    ANALIZA SENSORYCZNA

    ANALIZA SENSORYCZNA ŻYWNOŚCI I POTRAW

    BARISTYKA

    BASICS OF NUTRITION

    CATERING

    CUKIERNICTWO WE WSPÓLCZESNEJ GASTRONOMII

    DIETETYKA - PIELĘGNIARSTWO

    DIETETYKA I ŻYWIENIE CZŁOWIEKA

    DIETETYKA PEDIATRYCZNA

    DIETETYKA_POŁOŻNICTWO

    ENOLOGIA

    FOOD AND NUTRITION – RELATED DISEASES: THE GLOBAL CHALLENGE

    FOOD, NUTRITION, PHYSICAL ACTIVITY AND THE PREVENTION OF CANCER

    GASTRONOMIA W ASPEKCIE HISTORYCZNYM, KULTUROWYM, RELIGIJNYM

    GASTRONOMIA W SZTUCE

    GASTRONOMY VOCABULARY

    HISTORIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA

    KUCHNIA NATURALNA, REGIONALNA, TRADYCYJNA

    KUCHNIE ŚWIATA

    • 1 (bieżący)
    • 2
    • 3
    • 4
    • » Dalej
    • Strona główna

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Kontakt

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Sieci społecznościowe

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Pobierz aplikację mobilną