Skip to main content
  • You are not logged in. (Log in)
Platforma zdalnej edukacji
  • English ‎(en)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Katedra Technologii i Chemii Mięsa

    1. Home
    2. Courses
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Katedra Technologii i Chemii Mięsa
    Współczesne trendy w produkcji mięsa - studia niestacjonarne
    Summary
    Niekonwencjonalne surowce zwierzęce- zwierzęta łowne
    Summary
    Technologia i chemia mięsa
    Summary
    Technologia żywności- technologia mięsa i przetworów mięsnych
    Summary
    Podstawy towaroznawstwa żywności-ćwiczenia
    Summary
    Podstawy towaroznawstwa żywności-seminaria
    Summary
    Podstawy towaroznawstwa żywności - wykład
    Summary
    Seminarium specjalnościowe
    Summary
    Seminarium dyplomowe
    Summary
    Metody oceny mięsa i przetworów mięsnych
    Summary
    Technologia Drobiarstwa i Jajczarstwa
    Summary
    Fermented products in food and feed chain
    Summary
    Innovative food technology and technics
    Summary
    Technologia żywności - technologia mięsa i przetworów mięsnych kierunkowa
    Summary
    Współczesne trendy w produkcji mięsa
    Summary
    Współczene trendy w produkcji przetworów mięsnych
    Summary
    test
    Summary
    Dodatki prozdrowotne w przetworach mięsnych
    Summary
    • Home

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Contact us

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Get Social

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Get the mobile app