Przejdź do głównej zawartości
  • Nie jesteś zalogowany(a) (Zaloguj się)
Platforma zdalnej edukacji
  • Polski ‎(pl)‎
    English ‎(en)‎ Polski ‎(pl)‎
  • Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności

    1. Strona główna
    2. Kursy
    3. Wydział Nauki o Żywności
    4. Katedra Mikrobiologii Przemysłowej i Żywności
    Rozwiń wszystko

    HIGIENA ŻYWNOŚCI

    METODY ALTERNATYWNE W MIKROBIOLOGII ŻYWNOŚCI

    BIOBEZPIECZEŃSTWO

    BEZPIECZEŃSTWO MIKROBIOLOGICZNE ŻYWNOŚCI

    TECHNICAL MICROBIOLOGY

    BIOLOGICAL METHODS OF FOOD AND FEED PRESERVATION

    • Strona główna

    Administracja serwisu Moodle

    Regionalne Centrum Informatyczne, Dział Edukacji Informatycznej
    10-710 Olsztyn, ul. Słoneczna 54, pokój D/2/9, telefon  (089) 523 44 54

    • mgr Katarzyna Gargas, e-mail: kgargas@uwm.edu.pl
    • mgr Cezariusz Radomski, tel. (089) 524 61 63, e-mail: c.radomski@uwm.edu.pl
    Kontakt

    ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn

    Sieci społecznościowe

    Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie

    Pobierz aplikację mobilną